Grandprix-tickets.com

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Bezoek in 2017 de DTM-series

DTM

DTM-Tickets, gegarandeerde de laagste prijs

Als officieel ticket partner van de DTM reserveer je op GPTickets.nl gegarandeerd voor de laagste prijs. Wanneer je bij ons besteld printen we de DTM tickets direct voor je met onze speciale DTM-ticket printer en heb je ze spoedig in huis. Bekijk hieronder ons aanbod van DTM kaartjes voor alle races op de kalender in 2017 of bekijk direct onze Zandvoort DTM tickets.

DTM Tickets

DTM-Tickets reserveer je veilig en vertrouwd op GPTickets.nl. Als bedrijf zijn wij officieel partner van de DTM series dit seizoen waardoor je nooit teveel betaald voor je DTM-tickets.

DTM zitplaatsen bij elkaar


Of je nou twee of twintig tickets bij ons boekt, we garanderen dat, wanneer de tribune indeling het toe laat, je bij elkaar zit zodat je samen een van die fantastische DTM-races kan beleven. Wij begrijpen dat je een DTM-race natuurlijk samen wilt beleven met je vrienden of familie. Heb je een flink aantal tickets nodig en wil je van te voren nog even zekerheid hebben over de indeling, bel of e-mail ons gerust.

Het DTM-seizoen 2017


Het DTM seizoen zal in mei van start gaan op het circuit van Hockenheim en het seizoen zal traditiegetrouw ook op dit Duitse circuit eindigen.