Grandprix-tickets.com

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Circuit Park Zandvoort: DTM Tickets 2017

Zandvoort (20 aug. 2017)

Circuit Park Zandvoort: reserveer je DTM Tickets online!

DTM Tickets voor de race op Circuit Park Zandvoort reserveer je eenvoudig online op GPTickets.nl. De DTM-race op Zandvoort wordt al sinds 2001 georganiseerd en is gelukkig dit jaar ook weer van de partij. Wil jij er bij zijn? Bekijk dan snel ons aanbod van DTM-tickets voor de race op Zandvoort . We kunnen je zelfs de beste prijs garanderen voor alle DTM-races!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Circuit Park Zandvoort


Het circuit in Zandvoort werd vlak na de tweede wereldoorlog geopend. De eerste Grand Prix van Zandvoort werd gehouden op 7 augustus 1948 en werd gewonnen door een Thaise prins genaamd Bira. Hij won in een Maserati de eerste Grand Prix van Zandvoort. In 1949 werd er voor het eerste een race georganiseerd volgens de regels van de Formule 1. De eerste officiële Formule 1-race werd gehouden in 1952 op Circuit Park Zandvoort en gewonnen door Alberto Ascari in zijn Ferrari. De laatste Formule 1-race op Zandvoort werd in het jaar 1985 georganiseerd. Pas in 2001 werd er een overeenkomst gesloten met de DTM-series. Uwe Alzen won de eerste DTM-race op Zandvoort destijds.

Het circuit


Het huidige circuit in Zandvoort is 4.300 meter lang. Een aantal van de meest bekende bochten zijn de Tarzanbocht aan het einde van het rechte stuk, de Hugenholtz bocht en het Scheivlak.

Nederlanders in de DTM


Op Circuit Park Zandvoort hebben in totaal drie Nederlandse DTM-coureurs gereden. Jeroen Bleekemolen, Christijan Albers en Renger van der Zande bevinden zich in dit selecte gezelschap.