Grandprix-tickets.com

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Grand Prix Tickets voor de Formule 1 in Hongarije

Hongarije (30 juli 2017)

F1-Tickets en F1-reizen Hongarije 2017 - de Hungaroring!

Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Hongarije 2017 zijn inmiddels weer te reserveren voor de race op de Hungaroring. De race nabij de hoofdstad Budapest wordt jaarlijks door flink wat Nederlandse F1-fans bezocht. Verreweg de populairste tribune op de Hungaroring in Hongarije is de Red Bull-tribune met uitzicht op de laatste bochten.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

  1. F1 Tickets voor de Grand Prix van Hongarije
    F1 Tickets voor de Grand Prix van Hongarije

    27 juli 2018

    Per persoon vanaf € 75,00 p.p.

    F1 Tickets voor de Grand Prix van Hongarije 2018 zijn nu te reserveren. Bekijk het complete aanbod van Formule 1-tickets en reserveer je favoriete tribune online. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Grand Prix van Hongarije Formule 1-tickets


De Formule 1-race in Hongarije nabij de hoofdstad Budapest is ieder jaar weer een waar spektakel voor de Formule 1-fans. Het circuit de Hungaroring, net even ten noorden van de stad, biedt voor de Grand Prix 14 verschillende tickets aan. Staanplaatsen, de categorie zilver en de categorie goud. Vanzelfsprekend zijn de 'gouden' tribunes de plaatsen die je vaak het beste uitzicht bieden.

Populaire tickets


De meest verkochte Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Hongarije zijn tribune Red Bull in de laatste bocht en tribune 'Brons 1'. Ieder jaar weer zijn deze tribunes het meest verkocht onder de klanten van GPTickets.nl.

Parkeren bij de Hungaroring


Parkeren bij de Hungaroring is helemaal gratis. Al sinds jaar en dag kun je je auto parkeren ter hoogte van de tribunes op het rechte stuk. Wanneer je vanaf de snelweg komt aanrijden wijst alles zich voor zich.