Grandprix-tickets.com

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

F1 Tickets Monaco: Boek je Formule 1 kaartjes!

Monaco (27 mei 2018)

Grand Prix van Monaco: Boek je Formule 1-tickets

De Grand Prix van Monaco zal ook in 2018 weer garant staan voor sensatie en spektakel. Reserveer je Formule 1-tickets op tijd, want de Formule 1-race in het prinsdom is ieder jaar weer compleet uitverkocht. GPTickets.nl heeft Formule 1-tickets beschikbaar voor zowel staanplaatsen als tribunes in Monaco.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

  1. F1-tickets Monaco 2018
    F1-tickets Monaco 2018

    24 mei 2018

    Per persoon vanaf € 70,00 p.p.

    F1 Tickets voor de Grand Prix van Monaco zijn weer te reserveren. Bekijk ons aanbod van Formule 1-tickets en maak alle actie van dichtbij mee in de straten van Monaco! Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Formule 1 in Monaco


De Grand Prix van Monaco wordt door veel coureurs omschreven als vliegen met een helicopter door je woonkamer. De Formule 1-race door de straten van Monaco is al sinds de jaren vijftig een unieke Grand Prix op de kalender. Voor de Formule 1-fan is het die ene speciale race die je ooit eens in je leven moet hebben meegemaakt. De vangrail, de haven van Monaco, de casino's, de glitter & glamour maakt de Grand Prix van Monaco een van de meest bijzondere races van het jaar, ieder jaar weer!

Een Formule 1-ronde Monaco met Nico RosbergVervoer naar Monaco


De meeste fans verblijven in de Franse kustplaats Nice. Een gezellige stad met een leuk centrum en boulevard langs het strand. Een aantal keer per uur rijden er treinen van Nice naar hartje Monaco. Een enkeltje kost iets meer dan zeven euro.

Populaire tribunes in Monaco


De meest verkochte tickets voor de Grand Prix van Monaco zijn tickets voor tribune A in de eerste chicane en tribune K vanwege het fantastische uitzicht over de haven. De staanplaatsen 'sector roche' worden vanwege het relatief goedkope kaartje ook veel verkocht, maar je dient er wel rekening mee te houden dat je vrij ver van het circuit af zit op de berg.