Grandprix-tickets.com

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Red Bull Ring Formule 1-tickets - Bezoek Oostenrijk!

Oostenrijk (1 juli 2018)

F1 Tickets voor de Grand Prix van Oostenrijk 2017

F1 Tickets voor de Grand Prix van Oostenrijk in 2017 zijn nu te bestellen op Gptickets.nl. De race wordt op de voormalige A1 Ring, tegenwoordig de Red Bull Ring, gereden. Wil jij aanwezig zijn bij de Grand Prix in 2017? Boek je F1 tickets dan op tijd, want er zijn slechts 40.000 tribuneplaatsen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Red Bull Ring in Oostenrijk

De Red Bull Ring heeft een rijke historie. Het circuit werd als de Österreichring gebouwd en prijkte van 1970 tot en met 1987 op de Formule 1-kalender. Het circuit werd daarna ingekort en kwam terug op de Formule 1-kalender in 1997 als de A1-Ring. De Formule 1 bleef in Oostenrijk tot en met 2003 waarna het circuit toch echt toe was aan een opknapbeurt. Aan die opknapbeurt werd hard gewerkt, maar vervolgens lag de verbouwing jaren stil. Tot het moment dat Red Bull het circuit opkocht en de naam veranderende in de nu bekende Red Bull Ring. Op 15 mei 2011 was de heropening van het circuit met de komst van de DTM-series. Vanaf 2014 is de Formule 1 weer een vaste gast in Oostenrijk.

Een rondje Red Bull Ring met Marc GeneOostenrijk en Formule 1

Behalve een Grand Prix kent Oostenrijk natuurlijk ook de nodige succesvolle Formule 1-coureurs. Nike Lauda is de meest succesvolle Formule 1-coureur aller tijden uit Oostenrijk. Lauda won het wereldkampioenschap in 1975 en 1977 met het Ferrari-team en in 1984 met McLaren. Een andere bekende Oostenrijker is de veel te vroeg overleden coureur Jochen Rindt. Hij won in 1970 het Formule 1 wereldkampioenschap ondanks dat hij overleed in dat jaar in de Italiaanse Grand Prix tijdens een oefensessie.
Iets recenter is het optreden van Gerhard Berger. Berger won tien races in de Formule 1 in zijn 210 races. Berger reed met zijn 210 races meer in de Formule 1 dan iedere andere coureur uit Oostenrijk.
Onder de wat jongere Formule 1-fans worden de namen als Patrick Friesacher, Christian Klien en Alexander Wurz waarschijnlijk beter herkent. Onder deze drie coureurs, die ook nog actief waren na 2000, was Alexander Wurz het meest succesvol. Wurz scoorde 45 punten en een pole position in zijn carrière.

Tribunes op de Red Bull Ring


Er staan op de Red Bull Ring slechts zeven tribunes. In 2014 waren de Formule 1-tickets van de Grand Prix dan ook binnen 48 uur na de start van de voorverkoop compleet uitverkocht. Iets wat uniek is in de Formule 1. De hoofdtribune 'start-ziel' biedt een fantastisch uitzicht op de start en pitstops. Een andere erg populaire tribune is de Red Bull tribune met een groot overzicht over de baan. Een favoriet onder onze klanten is tribune 'Ost' waar je de coureurs de laatste bocht ziet in gaan voor ze het rechte stuk opkomen.