Grandprix-tickets.com

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Formule 1-tickets Spa Francorchamps

België (26 aug. 2018)

Formule 1-tickets voor de Grand Prix van België 2018

Spa-Francorchamps F1-Tickets reserveer je eenvoudig bij ons online. Bezoek het legendarische Spa-Francorchamps in België. De populairste Grand Prix om te bezoeken onder de Nederlandse Formule 1-fans is de afgelopen jaren compleet uitverkocht, dus reserveer daarom je Formule 1-tickets op tijd. Als officieel F1 Tickets voorverkooppunt garanderen we je dat je op tijd je kaartjes in huis hebt, dat je zitplaatsen naast elkaar zitten en dat je de officiële prijs betaald.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

  1. Formule 1 tickets Spa-Francorchamps, België
    Formule 1 tickets Spa-Francorchamps, België

    24 augustus 2018

    Per persoon vanaf € 125,00 p.p.

    Formule 1-tickets Grand Prix van België op Spa-Francorchamps boek je eenvoudig online. Bekijk ons complete aanbod en wees er in 2018 zelf ook bij voor de populairste Grand Prix onder Nederlandse Formule 1 fans! Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

De tribunes van Spa-Francorchamps


Er zijn op Spa-Francorchamps een groot aantal verschillende tribunes. Deze zijn onderverdeeld in de categorie goud en zilver. De gouden tribunes zijn bijna allemaal overdekt. Alleen tribune Goud 4 is niet overdekt. De zilveren tribunes zijn in Spa ook niet overdekt.

Een rondje Spa-Francorchamps met Button


)

Populaire tribunes op Spa-Francorchamps


De populairste tribunes op Spa zijn tribune Goud 8 in La Source vanwege het prachtige uitzicht op de eerste bocht. Tijdens de Grand Prix van België biedt je dit gegarandeerd spektakel. De tribune is echter niet enorm groot en daarom altijd al enorm snel uitverkocht. Een andere populaire tribune is tribune Goud 1 tegenover de pitboxen en met een fantastisch uitzicht op de grid. Goud 3 in Eau Rouge is ook erg populair. Deze tribune is, net als Goud 1 en Goud 8 overdekt.

Parkeren op Spa-Francorchamps


De officiële parkeerplaatsen op Spa zijn verdeeld in drie kleuren. Te weten geel, groen en rood. Reserveer je je tickets op een gouden tribune of voor zilver 1 en zilver 2 dan adviseren we je parkeerplaats geel in Spa. Ga je voor staanplaatsen dan zijn zowel rood als groen geschikt. En reserveer je tickets voor tribune zilver 3 dan kun je het beste een groene parkeerkaart reserveren bij de Grand Prix van België

Formule 1-coureurs uit België


België kent enkele succesvolle coureurs in de Formule 1. De meest succesvolle Belgische coureur aller tijden is Jacky Ickx. Hij wist onder andere met Ferrari in totaal acht Grand Prix overwinningen op zijn naam te schrijven. Behalve Ickx heeft ook Thierry Boutsen drie keer het Belgische volkslied laten klinken na afloop van een Grand Prix. Boutsen reed overigens van alle coureurs uit België verreweg de meeste races in de Formule 1: 163.

Max Verstappen fans op Spa-Francorchamps


Met de populariteit van Max Verstappen komt automatisch een groot Oranje-legioen op gang. Deze Grand Prix van België op Spa-Francorchamps betekent automatisch zijn thuisrace en dus vele tienduizenden fans uit Nederland die naar België afreizen om de jonge Nederlander aan te moedigen. Onder Nederlandse Max Verstappen-fans is deze Grand Prix dan ook verreweg de populairste om te bezoeken.