Grandprix-tickets.com

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

TT-Assen MotoGP tickets

TT Assen (25 juni 2017)

TT Assen tickets

Het grootste sportevenement van Nederland wordt op het TT Circuit van Assen ieder jaar georganiseerd wanneer de MotoGP-coureurs weer Drenthe bezoeken. Je MotoGP-tickets voor de TT Assen boek je eenvoudig op GPTickets.nl!
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

  1. Tickets voor de MotoGP op TT Circuit Assen
    Tickets voor de MotoGP op TT Circuit Assen

    23 juni 2017

    Uitverkocht

    Reserveer je MotoGP tickets voor de Grand Prix op TT Circuit Assen. Als officieel voorverkooppunt kunnen we je de beste plekken garanderen op alle tribunes voor de TT van Assen. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

TT Assen MotoGP

De MotoGP-race in Assen is al sinds jaar en dag een fenomeen in binnen,-en buitenland. Deze historische Grand Prix is niet alleen populair onder Nederlandse MotoGP-fans, maar er komen ieder jaar ook duizenden MotoGP-fans vanuit heel de wereld naar Nederland om dit enorme evenement te bezoeken.

TT Assen tickets reserveren

Wanneer je bij GPTickets.nl tickets voor de MotoGP in Assen boekt dan garanderen we je dat je zitplaatsen naast elkaar krijgt. Daarnaast zorgen we er voor dat de tickets ruim op tijd voor het evenement bij jou aangetekend bezorgd worden, doch uiterlijk 1-2 weken voor aanvang van de Grand Prix.

Geschiedenis van de TT Assen

Al bijna een eeuw geleden, in 1922, werd de motorclub 'Assen en Omstreken' opgericht. Deze motorclub kwam in 1925 met het idee om een wegwedstrijd te organiseren. Op zaterdag 11 juli van dat jaar verschenen er 27 coureurs aan de start voor de eerste TT over een parcours met een lengte van maar liefst 28 kilometer. Het parcours verliep over de openbare weg dat bestond uit verharde, maar tevens onverharde wegen, tussen de plaatsen Rolde, Borger en Schoonloo. Er kwamen tijdens deze eerste TT slechts vijf coureurs aan de finish.